Creştem branduri

Creaţie

Ştii un prieten creativ care te poate ajuta pe gratis? Da, şi noi avem mulţi. Dar şi rezultatele sunt pe măsură. Oamenii noştri creativi îşi pun la treabă toate resursele pentru că mesajul tău  să fie remarcat şi să atingă rezultatele aşteptate, fie că este vorba de online, print, TV sau BTL.

Media

Facem cercetare de piaţă pentru a înţelege clar unde se afla publicul tău ţinta. Cumpărăm şi plasăm media pe toate platformele, în funcţie de ceea ce ai nevoie.  Mesajul tău ajunge exact unde trebuie, când trebuie, fie că este vorba de media tradiţională sau modernă.

Online

Vorbim limba digitală, indiferent dacă este vorba despre platforme social media, site-uri, bloguri, bannere sau PPC. Totul este calculat, măsurat şi raportat la timp, într-un limbaj pe înţelesul tău.

Graphic design

Oricine ştie un pic de photoshop. Dar ce te faci când trebuie să dai în tipar un material care să te reprezinte? Căutăm şi găsim cele mai bune variante pentru ca să te faci remarcat.

BTL

Ieşi din tipar cu evenimentul tău. Îţi dăm idei, sunăm furnizori, printam materiale, angajăm hostesse, ne asigurăm că totul este conform planului. Tu trebuie doar să te bucuri de eveniment.

Producţie

În cei 15 ani de existenţă pe piaţa ne-am făcut mulţi prieteni, printre ei regăsindu-se tipografii, case de producţie audio-video şi producători de diverse materiale. Ştim exact unde să apelăm pentru orice proiect şi ne ocupăm de negociere, supervizare şi realizare pentru proiecte.

Naming şi identitate vizuală

Botezăm branduri, le facem buletin şi le dăm drumu-n lume să călătorească. Suntem cei care putem promite că, în momentul în care se strigă catalogul, îţi doreşti să-ţi auzi numele.