What are our services

creates quality products that make your life easier
Creatie
Creatie

Fie ca e vorba de print, TV, BTL sau online, incercam sa dezvoltam idei de impact si continut relevant pentru publicul tinta, astfel incat mesajul clientilor nostri sa produca efectele dorite.

Graphic design
Graphic design

Un brand are o dimensiune vizuala si una emotionala. Noi facem legatura intre cele doua. De la ambalaj si pana la executiile de advertising, designul este primul lucru pe care il vad consumatorii.

Media
Media

Cumparam si plasam media pe toate platformele, traditionale sau moderne, on sau off-line. Ne asiguram ca mesajele clientilor nostri ajung la fiecare consumator din target.

BTL
BTL

Organizam evenimente, samplinguri, participari la congrese. De la idee la implementare si coordonare, asiguram o desfasurare a proiectelor cat mai eficienta si simpla.

Online
Online

Spatiul virtual este a doua noastra casa. Suntem familiari cu flash-ul, html-ul sau cu wordpress-ul. Construim site-uri, facem bannere animate sau generam continut pentru pagini de Facebook. Da-ne un click si mutam muntii internetului din loc.

Productie
Productie

N-avem o tipografie ascunsa in curtea din spate, insa ne putem ocupa de orice productie pentru clientii nostri. Colaboram cu tipografii, case de productie audio-video si producatori de diverse materiale. Stim exact unde sa apelam pentru orice proiect si ne ocupam de negociere, supervizare si realizare pentru proiecte.

Daca ti-a placut ce ai vazut, contacteaza-ne!

Contact Us